Abu Camp

Okavango Delta

Abu camp, Okavango Delta *****+

Abu Camp is gelegen in een privé concessie van meer dan 200 000 hectare in het westelijk deel van delta.

Abu Camp werd vernoemd ter herinnering aan Randall Moore’s legendarische olifant Abu, die verscheen in films als “White Hunter Black Heart” en “The Power of One”. Abu is een Arabisch woord dat betekent “alles wat te maken heeft met olifanten” en hij leidde de kudde van Abu Camp Elephant Back Safari’s voor 11 jaar tot zijn dood in december 2002.

Abu Camp is een exclusieve, hemelse, rustige en schaduwrijke plek, met een gemeenschappelijke ruimte rond ebben- en vijgenbomen en met een fantastisch uitzicht over de omliggende vlaktes en bestaat uit zeer luxe safari tenten, die gebouwd zijn op verhoogde platforms van teakhout en bieden een spectaculair uitzicht over de lagune.

Alle tenten zijn uiterst smaakvol ingericht met een mahonie hemelbed en voorzien van een en-suite badkamer. De badkamer beschikt over een koperen of porseleinen badkuip en douches en toiletten. Voor elke gast zijn vier medewerkers beschikbaar. Hierdoor is een uitermate hoge kwaliteit van service gegarandeerd.

De belangrijkste attractie is de interactie met de olifanten. Dit is een werkelijk indrukwekkende ervaring. U maakt kennis met alle leden van de kudde en leert veel over deze grijze reuzen. Maak deel uit van de kudde tijdens een excursie te voet door het zand en het glinsterende water van de Okavango Delta.

Geniet van de omgeving hoog bovenop de rug van de olifant. In aanvulling op de interactie met de olifanten zijn er ook game drives mogelijk die zowel overdag als ’s nachts gemaakt kunnen worden. Ook worden er mokoro (traditionele kano) excursies in de Okavango Delta aangeboden.

Boek uw verblijf bij het exclusieve Abu Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin