Accommodaties Mafia eiland

Mafia eiland verlengingsmogelijkheden

Accommodaties Mafia eiland

Mafia eiland is als grootste eiland onderdeel van de Mafia archipel. Mafia eiland wordt omringd door een rif met prachtige vissen en 50 soorten koraal.
Mafia eiland wordt veel minder bezocht dan Zanzibar en is daardoor veel minder toeristisch. Een strandvakantie op Mafia eiland staat garant voor veel rust.
Op 30 minuten vliegen van Dar es Salaam en 45 minuten vliegen vanuit Zanzibar ligt dit prachtige en rustige eiland.
In de wereld is Mafia Island Marine Park een significante eco-systeem. Naast dat er in de zee meer dan 460 vissoorten leven, zijn er op het eiland verschillende vegetatiesoorten waar de grote palmbomen, baobabbomen, mangroves en fruitbomen domineren.
De vele baaitjes op het eiland bieden veilig en warm water en zijn een paradijs om te duiken of te snorkelen. Een ander avontuur is om met een traditionele Dhow de zee op te gaan om te zeilen. Zoekt u verlate stranden, een rustige strandbestemming en een prachtige natuur? Mafia eiland zou dan wel eens uw ideale bestemming kunnen zijn.

Tenzij anders aangegeven zijn de prijzen zijn op basis van een verblijf van 6 dagen/5 nachten op basis halfpension voor een tweepersoons kamer en inclusief transfers van en naar de luchthaven. Bij een aantal accommodaties staat apart weergegeven wat inbegrepen is.

Dag 1 – Aankomst
Aankomst op vliegveld en transfer naar uw hotel of lodge voor diner en overnachting.

Dag 2 – 5 Volle dagen om te relaxen bij het zwembad of op het strand. Optioneel is het mogelijk om een excursie te maken.

Dag 6 – Vertrek
Na het ontbijt is de officiële check-out om ongeveer 10.00 uur. Afhankelijk van het tijdstip van uw vlucht wordt u naar het vliegveld gebracht voor u vlucht.

Download het overzicht van accommodaties en prijzen als PDF.

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin