Accommodaties Pemba eiland

Pemba eiland verlengingsmogelijkheden

Accommodaties Pemba eiland

Pemba eiland ligt 80 kilometer ten noordoosten van Zanzibar en is het best te bereiken per vliegtuig vanaf Zanzibar of Dar es Salaam.
Pemba eiland is een bestemming wanneer u op zoek bent naar een bestemming waarbij u volledig weg kunt zijn van alles. Pemba eiland bestaat uit heuvels, rotsen en veel vegetatie.
Omdat de bevolking eigenlijk alleen maar voorziet in eigen behoefte met hetgeen wat ze verbouwen op eigen land en met visserij, is Pemba eiland ook een minder welvarend eiland.
Het vele natuurschoon met prachtige koraal riffen en veel verschillende soorten vis maken Pemba een prachtige bestemming voor iemand die van veel rust en natuurschoon houdt. Verder staat Pema eiland zeer goed bekend als duiklocatie en met aan de kust de vele mangroven, prachtige stranden en een aantal idyllische eilandjes.
Het dorpje Chake Chake is ook een bezoek waard. Chake Chake bestaat uit een mengeling van culturele invloeden. Pemba eiland is nog steeds niet echt ontdekt door het toerisme.

Tenzij anders aangegeven zijn de prijzen zijn op basis van een verblijf van 6 dagen/5 nachten op basis halfpension voor een tweepersoons kamer en inclusief transfers van en naar de luchthaven. Bij een aantal accommodaties staat apart weergegeven wat inbegrepen is.

Dag 1 – Aankomst
Aankomst op vliegveld en transfer naar uw hotel of lodge voor diner en overnachting.

Dag 2 – 5 
Volle dagen om te relaxen bij het zwembad of op het strand. Optioneel is het mogelijk om een excursie te maken.

Dag 6 – Vertrek
Na het ontbijt is de officiële check-out om ongeveer 10.00 uur. Afhankelijk van het tijdstip van uw vlucht wordt u naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht.

Download het overzicht van accommodaties en prijzen als PDF

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin