Accommodaties Zanzibar

Zanzibar verlengingsmogelijkheden. 

Accommodaties verlenging Zanzibar

Zanzibar is onderdeel van een archipel aan de oostkust van Afrika en welke gevormd worden door de twee grote eilanden Zanzibar (lokale naam is Unguja) en Pemba en veel kleine eilandjes. Met een temperatuur van 25 tot 35 graden heeft Zanzibar het hele jaar door een aangename temperatuur. Wel moet u rekening houden dat het in april en mei regenseizoen is.

Zanzibar kan prima dienen als verlengingsmogelijkheid na een safari of rondreis op het vaste land. Maar het fascinerende eiland met Arabische inslag is ook prima als bestemming op zich te bezoeken. Er zijn voldoende mogelijkheden om u te vermaken.

Een combinatie van relaxen met het maken van excursies is een veelgemaakte tijdsbesteding. Een Spice tour, snorkelen, duiken met dolfijnen, een bezoek aan Stone Town of Jozani Forest met de daar levende zeldzame Red Colobus Monkey, zijn maar een paar van de excursie mogelijkheden.

Tenzij anders aangegeven zijn de prijzen op basis van een verblijf van 6 dagen/5 nachten op basis halfpension voor een tweepersoons kamer en inclusief transfers van en naar de luchthaven.

Bij een aantal accommodaties staat apart weergegeven wat inbegrepen is.

Dag 1 Aankomst
Aankomst op vliegveld en transfer naar uw hotel of lodge voor diner en overnachting.

Dag 2 – 5
Volle dag om te relaxen bij het zwembad of op het strand. Optioneel is het mogelijk om een excursie te maken.

Dag 6 Vertrek
Na het ontbijt is de officiële check-out om ongeveer 10.00 uur. Afhankelijk van het tijdstip van uw vlucht wordt u naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht.

Download het overzicht van accommodaties en prijzen als PDF.

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin