Amadeus Garden Guesthouse

Victoria Falls

Amadeus Garden Guesthouse, Victoria Falls **

Amadeus Garden Guesthouse ligt gunstig op slechts 3 kilometer afstand van de Victoria watervallen en op loopafstand van het stadscentrum.

De accommodatie biedt u een mooie en serene omgeving waar u kunt ontspannen en genieten van het adembenemende uitzicht en kunt genieten van de fantastische en vaak avontuurlijke excursies die Victoria FallsVictoria Falls te bieden heeft.

De inrichting is smaakvol en biedt alle luxe die u wenst en past bij de prijsklasse. De binnenplaats kijkt uit over een kristalhelder zwembad en een tuin welke veel in bloei staat.

De accommodatie bestaat uit 11 ruime en-suite slaapkamers met rietgedekte daken, die goed geventileerd worden. Elke kamer beschikt over een eigen binnenplaats. De kamers zijn voorzien van plafondventilatoren, douches en een kluisjes.

Er wordt een bed and breakfast service aangeboden en u heeft een keuze uit een continentaal of een Engels ontbijt. Amadeus Garden Guesthouse biedt ook lichte snack menu’s aan en de hele dag staat thee, koffie en andere versnaperingen voor u klaar.

De accommodatie beschikt ook over een wasserij, heeft toegang tot een telefoon en heeft een uitstekend bereik voor mobiele telefoons.

Verder is er een taxi-service, luchthaven transfers en een activiteitenreseverings bureau. Vanwege de centrale ligging zijn de vele excursies die bij de Victoria Watervallen worden aangeboden goed te bereiken.

Boek uw verblijf bij Amadeus Garden Guesthouse bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin