Anabezi Camp

Lower Zambezi National Park

Anabezi Camp, Lower Zambezi NP ****+

Anabezi Camp ligt aan de oevers van de Zambezi rivier en is een kleinschalige luxe tented camp.

Anabezi is een “luxyry tented camp” en ligt in het hart van Lower Zambezi National Park op de oude plek van Ana Tree lodge. Anabezi is gelegen op de noordelijke oever van de Zambezi rivier en is omgeven door Ana trees waar de vorige lodge haar naam aan te danken had.

Het gebied rond Anabezi is vooral in het hoogseizoen wildrijk vanwege de verkoeling door het aanwezige permanente water en daardoor ook het overvloedige aanbod aan voedsel. Grote kuddes nijlpaarden en olifanten, buffels en andere dieren kiezen het gebied als hun leefgebied.

De elf ruime en luxe ingerichte tenten zijn gelegen op verhoogde houten platforms en bieden daarmee vanaf de heuvelrug fraaie vergezichten over zowel de Zambezi rivier en diens uitlopers en de grasvlaktes langs de Mushika rivier. Wilde dieren spotten kunt u vaak al vanuit uw luxe tent of vanaf uw prive deck.

De indeling van de luxe tenten bieden veel privacy en bestaan uit een prettig en ruim zitgedeelte. De teakhouten bedden zijn voorzien van een klamboe en de en-suite faciliteiten bestaan uit een binnen- en buitenbadkamer. Op het privédek beschikt u over een eigen dompelbad.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn fraai ingericht en hebben ook een fantastisch uitzicht op de omgeving. Het zwembad biedt u op de hetere dagen uitkomst en vanaf de rand van het zwembad kijkt u uit over de uiterwaarden van de Zambez rivier.

De activiteiten bestaan uit (night)gamedrives, kano safari’s, wandelsafari’s, bootsafari’s en vissen op de Zambezi rivier. Het gebied is leefgebied van de ‘Big Five’ en vele andere dieren. Daarnaast leven hier meer dan 500 vogelsoorten waarmee Lower Zambezi een waar vogelaars paradijs is. Het tented camp is alleen met een vliegtuigje te bereiken op de airstrip van Jeki.

Boek uw verblijf bij Anabezi Camp voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin