A'Zambezi River Lodge

Victoria Falls

A'Zambezi River Lodge, Victoria Falls ***

A’Zambezi River Lodge ligt in Victoria Falls op slechts 4 kilometer stroomopwaarts van de Victoria watervallenVictoria watervallen en 25 kilometer van de luchthaven.

De lodge heeft een fraaie ligging aan de oevers van de machtige Zambezi Rivier en in de periferie van Zambezi National Park. De fantasierijke architectuur past goed bij de weelderige groene gazons.

A’Zambezi is het perfecte toevluchtsoord om te ontspannen en om tot rust te komen in de rustige sfeer van de Afrikaanse wildlife van het nationale park en de natuur, terwijl u geniet van de faciliteiten van de lodge.

A’Zambezi River Lodge is een wat grotere accommodatie en beschikt over 88 comfortabele kamers die allen zijn voorzien van airconditioning, en-suite badkamers, gratis thee/koffie faciliteiten, een telefoon en satelliet televisie. Verder is er de beschikking over 4 executive suites met een bar, lounge en spa-bad en twee interconnecting kamers voor families.

De lodge is gebouwd onder een groot rietgedekt dak en gasten hebben een fantastisch uitzicht op de majestueuze Zambezi Rivier en beschikt over 2 restaurants en kan voldoen aan alle dieetwensen. “Amulonga” is een buffet en à la carte restaurant waar gasten kunnen genieten van authentieke eetgelegenheid onder de sterren. Het ontbijt kan in de tuin worden genoten en de lunch langs de rivier.

In de avond wordt er vaak live Afrikaanse muziek en dans aangeboden waardoor gasten vermaakt worden tijdens het al fresco diner.

Faciliteiten en activiteiten die worden aangeboden zijn; een zwembad, diverse bars, barbecue gebieden, een kinderspeelplaats. Er kunnen boten worden gehuurd voor een cruise over de Zambezi River.

Een courtesy bus rijdt elk uur tussen de lodge en het stadscentrum. Waardoor het eenvoudig is om even curio inkopen in het centrum van de stad te doen of deel te nemen aan de vele activiteiten zoals wild en vogels kijken, golfen, een natuurwandeling, een bezoek aan een krokodillen- en slangenboerderij en voor het meer avontuurlijke, white water rafting, bungee jumping of paardrijden. Alle activiteiten kunnen geboekt worden bij de receptie.

Boek uw verblijf bij A’Zambezi River Lodge bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin