Baines camp

Okavango Delta

Baines camp, Okavango Delta *****

Baines Camp is vernoemd naar Thomas Baines, een beroemde wetenschapper en kunstenaar, die in de 19e eeuw onder andere Botswana bezocht en ligt aan de Boro rivier in een privé concessie in de Okavango Delta.

Het kleine en intieme Baines Camp beschikt over vijf luxe suites welke zijn gelegen op verhoogde platforms. De privé terrassen bieden allen een prachtig uitzicht over de Boro River en de lagune. De rivier en de lagune zijn het gehele jaar door voorzien van water. De suites beschikken ieder over ruime slaapkamers met een inrichting die aan de romantiek van weleer herinnert. Wilt u slapen onder de fraaie sterrenhemel van Botswana? Dat kan op het bed aan de voorkant van de tent wat op de veranda staat.

De gemeenschappelijke ruimte beschikt over een groot terras dat wordt gebruikt om buiten te eten en met uitzicht over de rivier en de lagune en beschikt ook over een zwembad, die u tijdens de hete uren van de dag verkoeling kan bieden.

Het gebied rond de Baines Camp is ideaal om wilde dieren en vogels te bekijken. U als gast kunt van verschillende land- en wateractiviteiten deelnemen. Ook wanneer de nachtdieren te voorschijn zijn gekomen heeft u de mogelijkheid om naar ze op zoek te gaan. De magie van het onderwater landschap is te bewonderen tijdens de stilte van een mokoro excursie in een traditionele kano of in een motorboot.

Afhankelijk van de waterstanden zijn deze activiteiten het gehele jaar door beschikbaar. Ook worden er wandelsafari’s aangeboden. Deze vinden plaats onder begeleiding van een ervaren en gewapende gids. Een interactie met de olifanten is een van de hoogtepunten tijdens uw verblijf. Deze interactie is niet inbegrepen en moet vooraf worden gereserveerd.

Boek uw verblijf bij het exclusieve Baines Camp in de Okavango Delta bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin