Banoka Bush camp

Moremi Game Reserve (Khwai Area)

Banoka Bush camp, Moremi Game Reserve (Khwai Area) ****

Banoka Bush Camp ligt aan de Banoka Khwai rivier en ligt daarmee in het noorden van Botswana aan de uitlopers van de Okavango Delta en ten noorden van Moremi.

Het gebied beschikt over een diversiteit aan habitats. Bossen, open vlaktes en rivieren bieden de wilde dieren een ideale leefomgeving. Het gebied rond de Khwai rivier staat bekend om fantastische safari mogelijkheden en de nijlpaarden, krokodillen, rode lechwe, sable antilope, roan en zebra’s, kudu’s en gnoes worden dan ook regelmatig waargenomen.

Roofdieren zoals leeuwen, luipaarden, wilde honden en hyena’s zwerven door de dichte begroeiing langs de rivier op zoek naar een prooi.

Banoka Bush Camp bestaat uit 10 luxe safari tenten. Elke luxe tent is uitgerust met een en-suite badkamer. De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een lounge en een eetkamer. Beiden met een prachtig uitzicht.

Het Khwai gebied is een van de meest uiteenlopende wildlife gebieden in het noorden van Botswana. Voor u als gast staat het Khwai gebied en dus ook het verblijf garant voor ongewone safari avonturen. Khwai River is de meest noordelijke serieuze uitloper van de Okavango Delta en daarmee de levensader van dit gebied.

Banoka biedt begeleide game drives aan in de Khwai concessie en in Moremi Game Reserve. Tevens is er de mogelijkheid aan om deel te nemen aan een wandelsafari of een tocht per mokoro (traditionele kano) door de rustigste uitlopers van de Khwai River.
De mokoro excursie zorgt er voor dat u de essentie van de Delta ook hier kunt leren kennen.

Boek uw verblijf bij het exclusieve Banoka Bush Camp bij Going Africa Safaris

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin