Belmond Eagle Island lodge

Okavango Delta

Belmond Eagle Island lodge, Okavango Delta *****

Belmond Eagle Island lodge ligt op het eiland Xaxaba. Daarmee ligt Belmond Eagle Island Camp aan de rand van een lagune in het kalme water van de Okavango Delta.

Belmond Eagle Island Lodge is een met Ilala palmen omgeven paradijs. Xaxaba is een van de wildste gebieden van de delta met vele waterwegen, palm eilanden en schijnbaar eindeloze vlaktes.

De lodge bestaat uit twaalf luxe tenten welke op verhoogde houten platforms staan. De luxe tenten staan allen in de schaduw en zijn op traditionele Afrikaanse manier gebouwd en voorzien van rietgedekte daken. Alle luxe tenten beschikken over een adembenemend uitzicht en beschikken over een privéterras met comfortabele stoelen en een hangmat. Ideaal dus om ontspannen van de omgeving te genieten en voor het observeren van wilde dieren.

Het privéterras biedt ook de mogelijkheid om te genieten van een besloten diner in een intieme sfeer. De luxe tenten beschikken verder over een en-suite badkamer, een hemelbed met klamboe en airconditioning.

De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een overdekte eethoek en een gezellige bar, die beiden uitkijken op het water van de Delta. Een wasserette, een kleine bibliotheek met boeken en video’s en een zwembad garanderen gasten een ontspannen verblijf. Gamedrives en vogelsafari’s worden uitgevoerd in motorboten of mokoro (traditionele kano’s) en combineren safari ervaringen met activiteiten op het water.

Een bijzondere ervaring is een 45-minuten helikoptervlucht die over de dierrijke Okavango Delta gaat. Meer informatie hierover is te vinden in uw reisschema.

Boek uw verblijf bij Belmond Eagle Island Lodge bij Going Africa Safaris.l

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin