Bilimungwe Bush Camp

South Luangwa NP

Bilimungwe Bush Camp, South Luangwa NP ****

Bilimungwe Bush Camp is een bush camp dat avontuur en comfort met een groot gemak combineert.

Daarmee is Bilimungwe uitermate geschikt voor de avontuurlijk ingestelde Afrikaganger die toch van enig comfort houdt. Onder een prachtige Winterthorn boom in het hart van het camp ligt de gezellige lounge.

Met vier rieten chalets aan de rand van een permanente waterpoel trekt Bilimungwe dieren uit de omgeving aan zoals warthogs, olifanten en andere dorstige dieren. Elke chalet van is voorzien van en-suite faciliteiten bestaande uit een toilet en douche en gaat prachtig op in de omgeving.

Vanaf uw eigen veranda kijkt u uit op de naburige vlakte waar luipaarden regelmatig rondlopen. Naast de en-suite faciliteiten heeft elk chalet twee aparte queensize bedden.

Verder beschikt Bilimungwe over een rustieke open dining area met uitzicht op de waterpoel, de Mahogany bomen om het camp of het open water van de luangwa rivier. Wanneer het aankomt op het spotten van wildlife vanuit het camp, is het lastig kiezen welke kant op te kijken. Simpel gezegd is Bilimungwe een paradijs voor liefhebbers van natuur.

Bilimungwe Bush Camp biedt als activiteiten (night)game drives en wandelsafari’s aan in South Luangwa NP. Daarnaast zijn de sundowners op de oeverrand van de rivier ook aansprekend.

Pak op de relaxmomenten gewoon een stoel en richt u op de waterpoel die als een magneet steeds weer andere dieren aantrekt.

Bilimungwe Bush Camp biedt slechts plaats aan 8 gasten en is geopend de periode mei – december.

Boek uw verblijf bij Bilimungwe Bush Camp voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin