Bomani Tented Lodge

Ngamo privé reservaat - Hwange National Park

Bomani Tented Lodge, Ngamo prive reservaat - Hwange NP ***

Bomani Tented Lodge ligt in het 5000 hectare groot Ngamo privé reservaat op slechts 1,5 kilometer van de gate naar Hwange NP.

Het gebied was ooit een oud fossiel meer, dat na verloop van tijd werd bedekt door Kalahari zand uit het westen. Nu zijn de uitgestrekte vlaktes bezaaid met natuurlijke water pannen en Ilala Palmbomen. Ngamo en Bomani bieden daarmee een rustig toevluchtsoord aan de talloze kuddes wilde dieren.

De lodge beschikt over negen grote luxe tenten en een weelderige rietgedekte bungalow. Vijf van de luxe tenten staan op een ruime Zambezi teak dek. De luxe tenten bieden een prachtig uitzicht over de open vlaktes. De andere vier luxe tenten en de rietgedekte bungalow staan niet op een dek. Elke tent is elegant en comfortabel ingericht en beschikken over een badkamer met warm stromend water en elektriciteit.

Bomani kijkt uit op Bomani pan en de open gemeenschappelijke ruimtes eetkamer, bar en lounge zijn gebouwd op een spectaculaire uitkijk platform.

Activiteiten die worden aangeboden zijn dag en nacht game drives, wandelsafari’s, dorps bezoeken, vogels spotten en volle dag game drives in Hwange National Park. Of u nu op zoek bent naar de perfecte honeymoon bestemming, of naar een avontuurlijke safari weg van de drukte.

Bomani Tented Lodge is een prima bestemming in haar prijsklasse. Opstaan onder het genot van een kopje koffie of thee en er dan met een goed getrainde gids op een game drive gaan om de zon op te zien komen. Of u doet het even wat rustiger aan om na een heerlijk ontbijt een dorp te bezoeken. Het is aan u hoe u uw tijd  wilt doorbrengen.

Boek uw verblijf bij Bomani Tented Lodge bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin