Bumbusi Wilderness Camp, Zimbabwe

Hwange National Park

Bumbusi Wilderness Camp, Hwange National Park ***

Bumbusi Wilderness Camp

Bumbusi Wilderness Camp ligt in het noordoosten van Hwange National Park en is genesteld in een oase van volwassen bomen en schaduw die, mede door de aanwezigheid van een waterhole en verkoelend water, vooral in het droge seizoen wilde dieren als een magneet aantrekt.

De zes rietgedekte stenen chalets kijken allemaal uit op de grasvelden en de waterhole en complimenteren de ongelooflijke geologie van deze teruggewonnen wildernis. Een van de chalets kan gebruikt worden als familiekamer. De chalets zijn voorzien van en-suite badkamers met een bad en een buitendouche en een privé veranda.

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een centrale lounge en bibliotheek, een zwembad en een kampvuur plaats. Verwacht warme douches, een koel zwembad om in te baden na een prachtige wandelsafari, comfortabele bedden en heerlijke koffie en maaltijden rond het kampvuur! Bumbusi is een ware safari-ervaring.

De activiteiten bestaan uit game drives, wandelsafari’s en een historische rondleiding naar het Bumbusi-monument.

Bumbusi bereikt u via een transfervlucht naar Robin’s Camp, gevolgd door een gamedrive van een ongeveer een uur. Als alternatief kan een transfer over de weg worden geregeld vanaf Victoria Falls. De duur van deze transfer over de weg is ongeveer drie en een half uur.

Boek uw verblijf bij Bumbusi Wilderness Camp voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Voor deze accommodatie is nog geen beoordeling in Tripadvisor opgegeven.

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin