Bumi Hills Safari Lodge

Lake Kariba

Bumi Hills Safari Lodge, Lake Kariba ****

Bumi Hills Safari Lodge is een ultieme accommodatie voor rust en ontspanning en ligt op 55 kilometer ten zuidwesten van Kariba stad op een heuvel met een prachtige uitzicht over Lake Kariba.

Het grondgebied van Bumi Hills Safari Lodge gaat tot de oevers van Lake Kariba en olifanten, buffels en andere dieren, waaronder zebra’s, gnoes, waterbokken en impala, benutten deze kustlijn om te grazen. Met Matusadona National Park in de buurt, is het tijdens uw verblijf ook mogelijk om de zwarte neushoorn, de schuwe luipaard of zelfs leeuw te spotten.

De lodge beschikt over 10 luxe suites en 10 standaard kamers elk met een uitzicht op het meer en wilde dieren die er langs de oevers komen grazen. De faciliteiten van de kamers zijn: een en-suite badkamer, plafond ventilatoren, airconditioning en een privé balkon of veranda.

De hoofdgebouwen bestaan uit een living, eetkamer, een snooker kamer en rookruimte en een bar met terras met ook uitzicht op Lake Kariba. Andere faciliteiten zijn een groot zwembad en een spa met een panoramisch uitzicht op inderdaad Lake Kariba.

Bumi Hills Safari Lodge biedt een scala aan activiteiten aan. Game drives in een open safari auto, een wandelsafari onder begeleiding van een gewapende professionele gids en een bootsafari. Een sunsetcruise biedt u prachtige fotografische mogelijkheden. Met name de beroemde Kariba zonsondergangen zijn fantastisch en dieren komen vaak zo dichtbij dat dit een uitstekende mogelijkheid biedt voor een echte close-up. Tevens is er een prachtig diversiteit aan vogels. Ook vissen op tigerfish behoort tot de mogelijkheden.

In cultureel opzicht is er een ontmoetingen met de lokale bevolking in de naburige dorpen mogelijk. U krijgt hiermee inzicht in de rijke en oude cultuur van de Tonga bevolking.

Boek uw verblijf bij Bumi Hills Safari Lodge bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin