Bushman Plains Camp

Okavango Delta

Bushman Plains Camp, Okavango Delta ***+

Bushman Plains Camp is gelegen op een prachtig bebost eiland in de Sekwana-concessie van de Okavango Delta.

Bushman Plains Camp is een rustiek en authentiek safari camp met de mogelijkheid om zich binnen de 37.000 hectare grote concessie te verplaatsen wanneer waterstanden en/of wildlife hiertoe aanleiding geven. Een verplaatsing van het kamp vindt niet plaats wanneer er gasten in het camp zijn.

Bushman Plains Camp beschikt over acht Hamingway-achtige Meru tenten van acht bij vier meter en voorzien van toilet en bucket-shower.

Het centrale gedeelte bestaat uit een mess tent, voorzien van een veranda, waar de maaltijden worden geserveerd en met uitzicht over de uitlopers van de Okavango DeltaOkavango Delta.
De dag wordt afgesloten met een fraai kampvuur onder de even fraaie sterrenhemel en met de geluiden van de bush in de onmiddellijke nabijheid.

De naam Bushman Plains Camp geeft het al aan. Het camp is eigendom (management owned) van een Bushman. Een betere begeleiding door het dynamische gebied van de Okavango Delta is er met een afstammeling van zijn oorspronkelijke bewoners, de San Bushmen, niet te vinden.

Tijdens uw bezoek ontvangt u een zeldzame blik terug in de tijd met een ongeëvenaarde kennis van de wildernis van de Bosjesmannen in een moderne tijd.

De concessie beschikt het hele jaar door over een rijk dierenleven en is gezegend met permanente waterkanalen zodat u kunt genieten van een brede mix van safari-activiteiten zowel op het land en als op het water.

Uw gids, tracker en medewerkers delen graag hun tradities met u. U komt beslist terug met unieke safari herinneringen.

Boek uw verblijf bij Bushman Plains Camp bij Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin