Camp Hwange

Hwange National Park

Camp Hwange, Hwange NP ***+

Camp Hwange is een fraai gelegen camp met een ligging in het Sinamatella gebied en daarmee in een van de meest afgelegen delen van Hwange National Park.

Het Sinamatella gebied werd opgericht in 1966 en is een voormalige vee ranch. Het gebied staat bekend om zijn rotsachtige en heuvelachtige landschap met dikke teak bomen. De naam Sinamatella komt van een struik met de lokale naam “chinamatira”. Een struik waarvan delen zich aan de kleding vastkleven wanneer deze ermee in contact komen.

Hwange Camp is een klein en intiem camp met canvas bungalow tenten met een unieke stijl. Alle tenten hebben de beschikking over een eigen badkamer.

De ligging biedt u de zeldzame kans om de neushoorns te volgen binnen een beschermd gebied. Dit gebied is ook uitermate geschikt voor wandelsafari’s met uitstekende mogelijkheden om vogels te spotten.

Camp Hwange ligt in een eigen privé concessie in het park en biedt tevens uitstekende mogelijkheden voor game drives en wandelsafari’s. Er is ook een groot aanbod aan dieren zoals, alle grote katachtige, wilde honden, olifanten en buffels welke in grote aantallen voorkomen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog de vaker geziene en kleinere dieren. Verder zijn er natuurlijke bronnen aanwezig. Een wandeling daar naartoe zijn een bijzonder hoogtepunt.

Boek uw verblijf bij Camp Hwange bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin