Camp Kalahari

Makgadikgadi NP

Camp Kalahari, Makgadikgadi ***

Camp Kalahari doet u terugkeren naar de traditionele stijl een safari en naar de tijd van de oude ontdekkingsreizigers. Misschien is dit wel de beste manier om de Makgadikgadi Pans op een meer aantrekkelijk geprijsde manier te verkennen.

Camp Kalahari is het ideale kamp voor degene die op zoek zijn naar een combinatie van plezier, comfort en avontuur. Het kamp ontvangt kinderen van alle leeftijdsgroepen en is daarom erg geschikt als vakantiebestemming voor families.

Camp Kalahari bestaat uit een tiental tenten in een zogenoemde “Meru stijl”. Zeven tenten beschikken over twee eenpersoonsbedden, twee tenten met tweepersoonsbedden en er is een familietent die bestaat uit twee aparte tenten die met elkaar verbonden worden door een gemeenschappelijke badkamer.

Alle tenten zijn uitgerust met en-suite badkamers, toiletten en de heetste (en natste) douches van de Kalahari. Het interieur is ingericht in een klassieke safari stijl, met comfortabele bedden, zachte katoenen lakens, dekens en tijdens de Afrikaanse winters met kruiken.

De gemeenschappelijke ruimte van is gemodelleerd naar de stijl van een kamp van de klassieke ontdekkingsreizigers. Een ruime bibliotheek, een lounge en een eethoek completeren dit geheel. U kunt hier heerlijk ontspannen en genieten van de rust en vrede van deze betoverende plek.

Een speciale activiteit is een bezoek van een meerkatten kolonie. Het is een unieke ervaring om een ochtend door te brengen met deze mooie kleine schattige en zeer nieuwsgierige diertjes. Terwijl de gids u het sociale gedrag en de overlevingsstrategieën van de meerkat uitlegt, kun u zien hoe de meerkatten graven en op zoeken zijn schorpioenen en kevers.

Een andere bijzondere belevenis is het om de zoutpannen op een quad over te steken. Een reis naar de Ntwetwe zoutpan is het hoogtepunt van een verblijf in de Makgadikgadi Pans en een quad is daarbij het ideale vervoermiddel om u op de kwetsbare korst van de oude zoutpannen voort te bewegen.

Veel van de safari-activiteiten worden dan ook uitgevoerd op quads. Excursies die u vaak leiden naar plaatsen waar gereedschappen en andere prehistorische overblijfselen van het stenen tijdperk worden gevonden.

Boek uw verblijf bij Camp Kalahari bij Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin