Camp Okavango

Okavango Delta

Camp Okavango, Okavango Delta ****

Camp Okavango ligt op Nxaragha eiland in het hart van de permanente wateren van de Okavango Delta en biedt daarmee het hele jaar door een gegarandeerde waterwildernis ervaring.

Camp Okavango is een romantische en vredige oase en geschikt voor een idyllische verblijf. Het kamp kan aan maximaal vierentwintig gasten onderdak bieden in intieme en exclusieve safari tenten in Oost-Afrikaanse stijl. Alle safari-tenten zijn gebouwd op verhoogde teaken platforms en beschikken over een eigen badkamer en een eigen zonneterras. Daarnaast is er de beschikking over een “Okavango Suite”. Deze suite is een rietgedekt huisje die u volledige privacy biedt. Dit met de mogelijkheid voor een privé safari en om privé te dineren. Ideaal voor een huwelijksreis.

Het rietgedekte hoofdgebouw beschikt over een cocktail bar, lounge, bibliotheek en een terras om ‘s-avonds rond de boma te zitten. Andere faciliteiten omvatten een afgelegen uitkijktoren om vogels te bekijken, hangmatten in de schaduw, een heerlijk zonneterras en een zwembad om te ontspannen tijdens de hete middaguren.

Alle safari activiteiten worden uitgevoerd door ervaren professionele gidsen. De activiteiten bestaan uit het verkennen van de Okavango Delta per mokoro (traditionele kano) en motorboot. Verder bieden de begeleide natuurwandeling op de verschillende eilanden u de mogelijkheid om sporen te volgen en om een aantal van de grotere diersoorten tegen het lijf te lopen.

De mogelijkheden om vogels te bekijken zijn uitstekend en het vissen op brasem en tijger vis wordt ook aangeboden als een activiteit.

Boek uw verblijf bij Camp Okavango bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin