Camp Savuti

Savuti

Camp Savuti, Savuti **+

Camp Savuti is een klein intiem kamp gecreëerd vanuit een nieuw principe dat comfort en uitstraling combineert met een nieuw type van “luxe kamperen”.

Camp Savuti ligt nabij de public campsite van Savuti en biedt plaats aan maximaal 10 gasten. Het kamp bestaat uit vijf Meru tenten die gebouwd zijn op verhoogde platforms met uitzicht op Savuti Channel. De tenten zijn ruim opgezet met een eigen badkamer en een buiten douche zodat u kunt douchen onder de sterren.

De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een intieme lounge, bar en eethoek die een fraai uitzicht bieden op Savuti Channel.

Savuti ligt in het Chobe National Park en heeft een van de hoogste concentraties van wilde dieren op het Afrikaanse continent. De regio heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd als een uitstekende plek om roofdieren te zien, in het bijzonder de leeuw en de gevlekte hyena.

De game drives staan onder begeleiding van een lokale gids die u de wonderen van de natuur van Savuti laat zien. Wonderen die in het Savuti gebied ruimschoots aanwezig zijn.

Aanvullende informatie.
Dit kamp is de meest prijs gunstige accommodatie in Savuti met een ligging in de belangrijkste wildlife gebieden in Savuti zoals Savuti Marsh en Savuti Channel. Het is echter wel een eenvoudig camp met eenvoudige kamers en eenvoudige gemeenschappelijke ruimtes. Kiest u voor deze accommodatie, dan geeft u dus de voorkeur aan een goede ligging en wat minder aan comfort.

Boek uw verblijf bij Camp Savuti bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin