Caribbea Bay Resort

Lake Kariba

Caribbea Bay Resort, Lake Kariba **

Caribbea Bay Resort ligt op korte afstand van de stad Kariba en aan de oever van het gelijknamige meer dat als een van de grootste kunstmatige meren op het Afrikaanse continent geldt. Lake Kariba ligt tussen Zimbabwe en Zambia.

Het resort is gebouwd in Sardijnse stijl en beschikt het hele jaar door over een heerlijk klimaat en is een favoriete accommodatie voor zowel Zimbabwanen als bezoekers aan dit fantastische safari land.

Caribbea Bay is een goed ingericht resort en beschikt over 83 kamers, waarvan zeven suites en beschikt over een ouderwetse mediterrane kust sfeer en is een ideale uitvalsbasis om dit unieke deel van Zimbabwe te verkennen of gewoon als start- of eindpunt van uw safari. Verder is er de beschikking over twee zwembaden waar u met uitzicht over Lake Kariba heerlijk van een sundowner kunt genieten.

Ook voor kinderen is Caribbea Bay Resort geschikt. De populaire speeltuin is met glijbanen en bord-spellen een grote attractie voor de jongere gasten.

Er worden excursies aangeboden naar het nabijgelegen Kariba Village. Hier komt u in contact met de lokale bevolking en leert de geschiedenis en tradities van de lokale Tonga mensen kennen.

Ook is het mogelijk dat voor u optionele activiteiten worden geregeld zoals een sunsetcruise op Lake Kariba, een bezoek aan Matusadona National Park en een bezoek aan een krokodillenfarm.

Boek uw verblijf bij Caribbea Bay Resort bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin