Changa Safari Camp

Lake Kariba

Changa Safari Camp, Lake Kariba ****+

Changa Safari Camp ligt in een eigen concessie gebied aan de oevers van Lake Kariba en in het Matusadona Nationaal Park.

Changa Safari Camp beschikt over luxe tented suites, elk afzonderlijk weergeven van werkelijk unieke Afrikaanse invloeden en aangekleed met rustiek hout en leer. Elke suite bij is ingericht met in het achterhoofd alle comfort en beschikt over en-suite faciliteiten zoals een buiten bad en douche waardoor u onder de sterren kunt genieten. Alle suites zijn goed beschermt tegen muggen, hebben ventilatoren en een privé terras.

Changa is ontworpen om zoveel mogelijk in haar omgeving op te gaan. Dit wordt mede bereikt door het gebruik van natuurlijke materialen zoals rietgedekte daken, houten vloeren en loopbruggen. De lounge en de bibliotheek zijn comfortabel ingericht in een eclectische stijl en volledig open waardoor u altijd profiteert van een zachte bries.

Ook deze hoofdgebouwen zijn voorzien van een rieten dak. Het grote terras verlaat u via een gebogen trap naar een lager gelegen terras, de vuurplaats, het zwembad en het brede strand van glinsterende wit zand.

Activiteiten die aangeboden zijn game drives, wandelsafari’s, boot excursies, vogels spotten en vissen. U bereikt de accommodatie vanaf de dichtstbij gelegen airstrip in 20 tot 30 minuten per boot. De transfer tijd vanaf Fothergill Airstrip bedraagt 45 tot 50 minuten per boot van Kariba.

Boek uw verblijf bij Changa Safari Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin