Chiefs camp, Botswana

Mombo Concessie - Moremi Game Reserve

Chiefs camp, Moremi Game Reserve *****+

Chiefs Camp ligt in de exclusieve Mombo concessie in het Moremi Game Reserve en is gelegen aan de noordwestelijke punt van Chiefs Island zijnde onderdeel van de Okavango Delta. Het gebied waar Chiefs Camp in ligt staat bekend om eerste klas safari’s en wordt vaak aangeduid als het “centrum voor roofdieren” van Afrika.

Chiefs Camp bestaat uit twaalf op palen gebouwde, luxe tenten voorzien van ventilatoren, minibar, badkamer (inclusief haardroger) en een eigen balkon. Dankzij een combinatie van aggregaten en batterij systemen heeft u 24 uur per dag elektriciteit. U heeft als gast zo de mogelijkheid om constant gebruik te kunnen maken van het internet.

De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een lounge met een kleine selectie van literatuur over de typische flora en fauna, een elegante bar, een souvenirwinkel, een eetkamer (de keuken serveert heerlijk eten met een Afrikaanse flair) en een zwembad met een groot observatie dek. Bovendien is er de beschikking over een afgelegen, luxe spa, die een scala aan behandelingen biedt tegen een extra vergoeding.

De wildlife in het Mombo gebied op Chiefs Island is spectaculair het hele jaar door. Afgezien van de grote katten in dit gebied, is er een hoge concentratie aan andere diersoorten zoals: zebra’s, giraffen, wrattenzwijnen, antilopen, olifanten, buffels en nog veel meer.

De game drives worden gemaakt in open safari voertuigen. Tochten per mokoro (traditionele kano’s), gevolgd door een wandelsafari worden afhankelijk van de waterstand en het seizoen aangeboden.

Boek uw verblijf bij Chiefs Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin