Chikunto Safari Lodge, Zambia

South Luangwa National Park

Chikunto Safari Lodge, South Luangwa NP ****

Chikunto Safari Lodge

Chikunto ligt aan de oevers van de Luangwa-rivier (Big Bend Site) ten noorden van het centrale deel van South Luangwa National Park.

Deze kleinschalige lodge biedt een weids uitzicht op de Luangwa-rivier en biedt met slechts vijf chalets plaats aan maximaal twaalf personen. Er zijn twee chalets met twee eenpersoonsbedden, twee chalets met tweepersoonsbedden en één luxe familiechalet. De chalets zijn voorzien van en-suite badkamers met dubbele wastafels, toilet en douche.

Elke chalet beschikt over een overdekt privé terras met zitgelegenheid en net als de grote ramen heeft u vanuit alle chalets een prachtig uitzicht over de Luangwa-rivier.

De gemeenschappelijke ruimte van de lodge bevindt zich onder een rieten dak en herbergt een gezellige bar, lounge, souvenirwinkeltje en een eethoek. Het zoutwaterzwembad biedt de nodige verkoeling en een perfect uitkijkpunt om van de prachtige omgeving te genieten.

De uitnodigende vuurplaats is een populaire ontmoetingsplaats voorafgaande aan de   safari activiteiten en rond etenstijd.

De activiteiten bestaan uit dagelijkse ochtend- en namiddag game drives. Een spa-behandelingen is tegen een toeslag op uw kamer beschikbaar.

Boek uw verblijf bij Chikunto Safari Lodge voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin