Chobe Bakwena Lodge

Chobe National Park

Chobe Bakwena Lodge ***

Chobe Bakwena Lodge is een kleinschalige, eco-vriendelijke lodge met een fraaie ligging aan de beroemde Chobe rivier.

De lodge is kleinschalig en sfeervol en door de ligging perfect om Botswana met Zimbabwe of Zambia en ook Namibië te combineren. Chobe Bakwena Lodge beschikt over 10 rondavel chalets. Twee chalets fungeren als familiekamer en beschikken derhalve over een tweede slaapkamer.

Bakwena betekent in het Setswaans “mensen van de krokodil”. Alle chalets zijn comfortabel gelegen in de schaduw van Acacia bomen en bieden uitzicht op de rivier. Daarbij biedt de ene chalet een wat fraaier uitzicht dan de ander. Tijdens de bouw is aandacht besteed aan ecologische en traditionele aspecten zonder een heerlijke relaxte lay-back atmosfeer uit het oog te verliezen.

Elke chalet beschikt over een privé terras met uitzicht over de rivier en met en-suite faciliteiten welke bestaan uit een douche en toilet. Daarbij is er de mogelijkheid om via een deur ook naar een buitendouche te gaan.

De eigenaren hebben gezorgd voor een persoonlijk sfeer en een frisse uitstraling van de chalets. Het centrale gedeelte bestaat uit een bar en lounge met uitzicht over de Chobe rivier en beschikt over een open front en rieten dak.

Chobe Bakwena Lodge ademt daarmee in zijn geheel een persoonlijke sfeer uit. De maaltijden zijn overwegend eenvoudig maar goed. De zogenaamde African-fusion maaltijden krijgen veel lokale traditionele aandacht bij de bereiding.

De gemeenschappelijk ruimte wordt gecompleteerd met een zwembad waarbij u heerlijk kunt relaxen tijdens de heetste momenten van de dag en wanneer u niet aan een activiteit deelneemt.

De activiteiten bestaan uit game drives in Chobe NP en bootcruises op de Chobe rivier. Optioneel zijn er ook andere activiteiten te boeken zoals vissen, vogel excursies, natuur wandelingen, culture excursie en een bezoek aan Impalila Island.

Boek uw verblijf bij Chobe Bakwena lodge bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin