Chobe Bush Lodge,

Chobe NP

Chobe Bush Lodge, Chobe NP ***

Chobe Bush Lodge ligt op korte loopafstand van het kleinere zusje Chobe Safari Lodge.

Daarmee ligt ook deze Under one Botswana Sky accommodatie op de deurmat van Chobe National Park en het grensgebied waar vier landen aan elkaar grenzen, te weten Botswana, Namibië, Zimbabwe en Zambia.

De lodge beschikt over 38 luxe suites welke allen zijn voorzien vast airconditioning, een televisie, een kluisje en een ruime en-suite badkamer met ligbad en douche. Tevens zijn vier grote familie suites die elk zijn uitgerust met twee badkamers die directe toegang bieden tot de suite.

De kamers op de eerste verdieping hebben een eigen balkon en bieden een prachtig uitzicht op de uitgestrekte uiterwaarden van de Chobe rivier. De kamers op de benedenverdieping hebben een veranda met uitzicht op Chobe National Park.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn halfopen. Hierdoor is er ook hier een mooi uitzicht over de omliggende bush. Verder is er een restaurant met een keuze uit een buffet of à la carte maaltijden, is er een zwembad aanwezig en zijn er aparte observatie dekken, een cocktailbar, een lounge met Wi-Fi en een souvenirwinkel.

De volgende activiteiten worden tegen een meerprijs aangeboden: boot river cruises, game drives, vis trips, wandelsafari’s, culturele activiteiten en ook boot en game drives speciaal voor fotografie.

Boek uw verblijf bij Chobe Bush Lodge bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin