Chobe Chilwero lodge

Chobe national park

Chobe Chilwero lodge *****

Chobe Chilwero lodge is gelegen aan de rand van het beroemde Chobe National Park.

Chilwero betekent in Setswana “plaats met een mooi uitzicht”. Een zeer treffende benaming voor deze fraaie lodge vanwege een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over de eilanden en uitlopers van de Chobe rivier.

Chobe Chilwero lodge bestaat uit 15 kamers, waarvan er negen beschikken over tweepersoonsbedden en zes kamers bezitten twee eenpersoonsbedden. De lodge beschikt over rieten daken, en past derhalve perfect in de topografie en de vegetatie van het gebied.

Voor gezinnen met jonge kinderen, beschikt Chilwero over twee naast elkaar gelegen chalets. Elk van de luxe ingerichte chalets beschikt over een en-suite badkamer met een verzonken handgemaakt bad, binnen en buiten douche, privé tuin, muskietennetten, plafondventilatoren en airconditioning.

De gemeenschappelijke ruimte beschikt over een elegante lounge en eetkamer, verbonden door een spectaculaire patio met een prachtig uitzicht. In termen van safari wordt de gasten een maximale flexibiliteit geboden.

De game drives in Chobe NP worden geleid door professionele en gediplomeerde gidsen in op maat gemaakte voertuigen en speciaal uitgeruste boten. Ook zijn er vistochten op de Chobe rivier mogelijk, waar baars en tijgervis kan worden gevangen. Een bijzonder hoogtepunt is de sunset cruise met een adembenemend uitzicht op de rivier en met een klein beetje geluk overstekende olifanten.

Boek uw verblijf bij Chobe Chilwero lodge bij Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin