Chobe Elephant Camp, Botswana

Chobe National Park

Chobe Elephant Camp ***+

Chobe Elephant Camp ligt verhoogt op een rotsachtige heuvelrug met uitzicht op de beroemde Chobe rivier en is een relatief nieuw camp dat in juli 2013 haar deuren geopend heeft.

Het kamp is een uniek ontworpen camp met als doel te profiteren van het fraaie uitzicht over het weidse uiterwaarden van de Chobe rivier en om comfortabel verblijf te bieden in een regio die hoge temperaturen kent.

Er is de beschikking over dikke isolerende muren die van binnen volledig zijn opgebouwd uit zandzakken. Deze dikke laag zand creëert een natuurlijke isolerende barrière tussen het aangename klimaat binnen en de soms hoge of lage temperaturen buiten.

De accommodatie is in de stijl van een oude boerderij gebouwd en beschikt met zeven kamers en een familiekamer over 18 bedden.

Er wordt een verscheidenheid van activiteiten aangeboden. Natuurlijk zijn de game drives in Chobe National park de belangrijkste. De game drives worden gemaakt in open 4×4 safari voertuigen. Het Chobe gebied beschikt over een zeer breed scala aan wildlife. Verder is het mogelijk om per boot de Chobe rivier te verkennen of te voet het omliggende Forest Reserve te verkennen. Ook is het mogelijk om een cultureel bezoek te brengen aan een nabijgelegen dorp. Tijdens uw verblijf hoeft u zich dus zeker niet te vervelen.

Boek uw verblijf Chobe Elephant Camp bij Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin