Chobe Game Lodge

Chobe River Front

Chobe Game Lodge ****

Chobe Game Lodge is de enige lodge met een ligging binnen de grenzen van Chobe National Park.

Chobe Game Lodge ligt langs de waterkant van de Chobe rivier en heeft een adembenemend uitzicht op de rivier en de omliggende wetlands en is daarmee een prima uitvalsbasis om Chobe National Park te verkennen.

De accommodaties getuigen van een ontspannen en luxe sfeer in overeenstemming met het schijnbaar tijdloze Afrika. Er is beschikking over 48 kamers met elk uitzicht op de rivier. De kamers zijn allen uitgerust met airconditioning en plafond ventilatoren, een minibar, badkamer en de kleine keuken voor thee of koffie completeren de luxe kamer. Bovendien hebben alle kamers een eigen terras.

Bij de gemeenschappelijk ruimtes zijn ook een groot zwembad met terras, een boma bij de rivier, een volledig uitgeruste conferentieruimte, internet lounge, fitnessruimte en een beautysalon aanwezig.

Verder beschikt Chobe Game Lodge over een stijlvolle bar met buiten terras van waar u kunt genieten van hetgeen er bij en op de rivier gebeurd. Tevens is er een “sigaar bar” met een pooltafel met professionele afmetingen. Een kleine bibliotheek met naslagwerken over typische flora en fauna en een lounge completeren het geheel aan gemeenschappelijke ruimtes.

Tussen de game activiteiten door heeft u als gast dus een ruime keuze om te ontspannen. De maaltijden worden geserveerd in het restaurant met terras met uiteraard ook een prachtig uitzicht.

De game activiteiten staan onder begeleiding van een ervaren gids. Activiteiten die bij Chobe Game Lodge gemaakt worden zijn game drives in open safari voertuigen, een boottocht op de Chobe rivier en een sunset cruise. Allen zijn het unieke ervaringen.

Boek uw verblijf bij Chobe Game Lodge bij Going Africa Safaris

 

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin