Chobe Marina Lodge

Chobe national park

Chobe Marina Lodge ***+

Chobe Marina Lodge kijkt uit over de Chobe rivier dichtbij het punt waar vier Afrikaanse landen: Zimbabwe, Zambia, Namibië en Botswana bij elkaar komen en opslechts 70 kilometer van de wereldberoemde Victoria Watervallen.

Chobe Marina Lodge biedt stijlvolle en moderne accommodaties aan met behoud van een Afrikaans uitstraling en is gelegen in het centrum van Kasane en op loopafstand van alle belangrijke faciliteiten waaronder een bank, postkantoor, apotheek en supermarkt.

Er wordt een diversiteit aan kamers aangeboden. Rieten studio’s, appartementen, chalets en suites met prive-lounges. Alle kamers zijn voorzien van de moderne gemakken, zoals airconditioning, plafondventilator, satelliet-tv, telefoon en een minibar.

Zelfs in het midden van de stad gelegen, beschikt De lodge over groene uitgestrekte tuinen waar het wemelt van de vogels. Frequente bezoekers van de tuinen zijn ook de wrattenzwijnen, eekhoorns en vervet monkeys. Nijlpaarden bezoeken de gazons in de loop van de nacht.

De volgende activiteit worden aangeboden. Game drives in Chobe National Park, dat op slechts tien minuten van Chobe Marina Lodge is gelegen. Andere activiteiten worden organiseert zijn onder andere een ontspannen sunset cruise of sightseeing cruise naar Sedudu Island, een spannende ervaring die u kunt proberen is met de hand vissen op de beroemde tijger vis die in de Chobe en de Kasai rivieren leven.

Verder is er een traditionele dans tijdens de zonsondergang welke door een lokale traditionele dansgroep elke tweede avond wordt uitgevoerd.

Boek uw verblijf bij Chobe Marina Lodge bij Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin