Chobe Safari Lodge

Chobe National Park

Chobe Safari Lodge ***

Chobe Safari Lodge ligt in Kasane, de noordelijkste stad van Botswana, en op een paar honderd meter van de ingang van het Chobe National Park.

Daarmee ligt Chobe Safari Lodge in het grensgebied, waar Zimbabwe, Zambia, Namibië en Botswana elkaar ontmoeten. Door de nabijheid van Chobe National Park, kunt u als gast zelfs vanaf het balkon naar de dieren kijken.

De lodge beschikt over 80 kamers met een grote diversiteit. Van de luxe safari kamer tot en met eenvoudige chalets. U kunt hier ook kamperen en iedereen heeft toegang tot het hoofdgebouw van  de lodge.

De luxe kamers hebben een prachtig uitzicht over de rivier en zijn voorzien van airconditioning, een eigen badkamer, satelliet-tv en telefoon en zijn zeer comfortabel, ruim en stijlvol ingericht. De chalets zijn een beetje goedkoper in prijs en eenvoudiger ingericht, terwijl het kampeerterrein zich aan de buitenkant van het terrein in de schaduw van bomen bevind.

De gemeenschappelijke ruimte ligt direct tegenover de rivier en beschikt over een ruim, gezinsvriendelijk zwembad, buffet restaurant, bar, cadeauwinkel, conferentieruimte, internet cafe, squash en een schoonheidssalon. Wat precies is inbegrepen in de prijs, is afhankelijk van het individuele geval en wat er individueel geboekt wordt.

Er wordt een verscheidenheid aan individuele programma’s aangeboden. Tijdens uw verblijf kunt de verschillende excursies reserveren. Beschikbare activiteiten zijn onder andere game drives in Chobe National Park, boottochten op de Chobe rivier, vis-excursies en dagtochten naar Victoria Falls of Livingstone.

Chobe National Park staat bekend om zijn hoge concentratie wilde dieren en kuddes olifanten waarvan bekend is dat samenkomen bij de rivier en regelmatig de rivier oversteken. Naast olifanten worden in dit gebied vaak grote kuddes buffels en leeuwen waargenomen. Naast de grote dieren worden natuurlijk ook veel kleinere soorten en vooral veel vogels waargenomen.

Boek uw verblijf bij Chobe Safari Lodge bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin