Chobe Savanna Lodge

Bij Chobe National Park

Chobe Savanna Lodge ****

Chobe Savanna Lodge kijkt uit over de uitgestrekte vlaktes van de Puku Flats in Chobe National Park.

Voor iedereen die optimaal van de Chobe rivier wil genieten, is Chobe Savanna lodge door haar unieke karakter een optimale plek.

In een traditionele Afrikaanse setting, wordt er een ontspannen en informele sfeer aangeboden en een adembenemend uitzicht op de omgeving. Het centrale deel is het hoofdgebouw dat met een 270 graden view een fraai uitzicht biedt over de Chobe rivier en het Chobe National Park.

De lodge biedt plaats aan maximaal 24 gasten. De stijlvolle rietgedekte chalets beschikken allen over een eigen terras, een gecombineerd woon- en slaapgedeelte met een en-suite badkamer. De aangename aardetinten en het donker houten meubilair zorgen voor een hedendaagse Afrikaanse sfeer. Airconditioning en een minibar completeren de kamers.

Verder is er de beschikking over een zwembad, een prieel waar kleine groepen van hun lunch kunnen genieten en een traditionele boma aan de oevers van de Chobe rivier. Vanuit de boma kunt u genieten van een panoramisch uitzicht en van de traditionele dansen van de lokale bevolking.

Qua activiteiten heeft u de keuze uit bootsafari’s over de Chobe rivier, sunset cruises, wandelsafari’s en kano- en culturele excursies naar de omliggende gemeenschappen. Tijdens deze laatste excursies kunt u kennis maken met de diepgewortelde, traditionele levensstijl van de lokale bevolking.

De activiteiten worden uitgevoerd door professionele lokale gidsen die met hun gedetailleerde kennis de basis vormen voor een onvergetelijke safari.

Het Chobe gebied staat bekend om een diversiteit aan populaties van wilde dieren. De zeldzame puku antilope kunt u hier zien wanneer ze komen drinken bij de rivier. Maar ook grote kuddes olifanten, buffels, nijlpaarden, giraffen, sable antiloop, wilde honden, leeuwen en andere roofdieren komen hier voor.

Boek uw verblijf bij Chobe Savanna lodge bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin