Chobe Under Canvas

Chobe National Park 

Chobe Under Canvas ****

Chobe Under Canvas van & Beyond in Botswana biedt u een opwindende ervaring in het wildrijke Chobe National Park.

Chobe Under Canvas ligt daarmee in een van de belangrijkste wildlife gebieden in de wereld en welke thuisbasis is van de grootste concentratie olifanten ter wereld en bestaat uit zeer luxe semi-permanente tentenkampen.

Samen met Savute under Canvas en Moremi under Canvas liggen deze tented camps ideaal op speciale plekken in de bush en volop in de natuur en staan daarmee garant voor een exclusieve safari ervaring.

Het camp bestaat uit slechts vijf ruime Hemingway stijl safaritenten, elk met tweepersoonsbedden, en-suite badkamers en aparte flush toiletten. Verder is er de beschikking over gemeenschappelijke en comfortabele tenten waar kan worden gedineerd, van een aperitiefje kan worden genoten of tussen de game drives door kan worden gerelaxt onder het genot van een goed boek of een heerlijk koel drankje.

Vanuit het avontuurlijke tented camp maakt u onder begeleiding van een professionele gids de game drives en wordt u zo dicht mogelijk bij de wilde dieren gebracht. In de volledig uitgeruste safari voertuigen zijn oplaadpunten voor digitale camera’s en apparatuur aanwezig.

In het kamp verzorgt het vriendelijke personeel heerlijke huisgemaakte maaltijden en traditionele bush diners. Wanneer het weer het toe laat geniet u van de maaltijden onder de rijke sterrenhemel.

U gaat terug naar “back to basic” en terug naar de ziel van Afrika. Geen stopcontact en geen stromend water. De eenvoud en de afgelegen ligging in de Afrikaanse wildernis bieden u als gasten de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te relaxen, ver weg van de hedendaagse drukte en gemakken en midden tussen de dieren.

Boek uw verblijf bij Chobe Under Canvas bij Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin