Davison's Camp

Linkwasha Concessie - Hwange NP

Davison´s Camp, Linkwasha Concessie - Hwange NP ****+

Davison’s Camp ligt diep in het Hwange National Park, in de zuid-oostelijke Linkwasha Concessie en ligt daarmee in een van de beste game viewing gebieden van Hwange NP.

Davison’s Camp is een klassiek Afrikaanse tentenkamp. De tenten staan smaakvol verborgen onder een bos van Mopane bomen en met een fraai uitzicht op een waterhole en de open vlakte. Het kamp is genoemd naar de oprichter van Hwange National Park en de eerste warden, Ted Davison.

De accommodatie bestaat uit 8 tenten en een familietent en biedt een prachtige bush ervaring. De tenten hebben allemaal fans en en-suite badkamers en uitzicht op de waterhole aan de voorkant van het kamp. Zowel de tenten en de apart gelegen “main areas”, bestaande uit een living, eetgedeelte en een open kampvuur sector, kijken uit over de productieve waterput .

Activiteiten bestaan uit onder andere game drives in open 4×4 voertuigen en begeleide wandelingen in de vroege ochtend. Tijdens de siësta uren kunt u wilde dieren spotten die naar de waterhole komen om te drinken. De Linkwasha Concessie is het hele jaar door interessant om te bezoeken. De wilde dieren die hier bij grote regelmaat gespot worden zijn de leeuw, grote kuddes olifanten, buffels, luipaarden, witte neushoorn, gevlekte hyena, giraffe, sable antiloop, blue wildebeest, impala’s, waterbokken en de reedbuck.

In het gebied zijn een aantal grote open vlaktes die zorgen voor uitstekende waarnemingen. In de lokale zomer zijn er ook veel zebra’s en elanden te vinden, terwijl in de winter de waterhole als een magneet werkt voor enorme aantallen olifanten. Ook de vogelliefhebber komen met een aanbod van ongeveer 400 verschillende soorten vogels aan zijn trekken.

Boek uw verblijf bij Davison’s Camp Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin