Delta Camp

Okavango Delta

Delta Camp, Okavango Delta ***

Delta Camp is een intiem safari camp en ligt op een klein eiland in de buurt van de zuidwestelijke rand van Chief’s Island en ligt daarmee in het hart van de ongerepte en unieke Okavango Delta.

Delta Camp wordt omringd door een weelderige bush waar vandaan u kunt genieten van vergezichten over de vlaktes. Elk chalet gaat onopvallend op in de omgeving met uitzicht op de twee delta kanalen die hier samen komen. De chalets zijn ingericht in een kleurrijke Afrikaanse stijl en hebben elk een eigen badkamer.

Boven de bedden hangen muskietennetten en de bedden zelf zijn beladen met kussens. De hangmatten maken het plaatje compleet van de eenvoudige luxe die in de wildernis wordt geboden.

De comfortabele lounge en het eetgedeelte hebben een spectaculaire uitzicht op het moeras. Vanaf het dek kunt u uren besteden aan het genieten van de schoonheid en het observeren van de vogels.
De Okavango Delta is leefgebied voor meer dan 450 soorten vogels.

Delta Camp is een eenvoudig en traditioneel camp waar de dagen worden doorgebracht in een ontspannen sfeer en waar u als gast de omgeving te voet en per mokoro (de traditionele kano) kunt verkennen.

De excursies worden uitgevoerd in het bekende en mooie Moremi Game Reserve en staan onder begeleiding van een lokale professionele gids die is opgegroeid in het gebied en deskundig is op het gebied van de flora, fauna en de cultuur van het deltagebied.

De sfeer is rustig en wordt niet verstoort door motoren. Een pure beleving van de wildernis.

Boek uw verblijf bij Delta Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin