Duba Plains camp

Okavango Delta

Duba Plains camp, Okavango Delta *****+

Duba Plains Camp is een intiem kamp in een van de meest afgelegen gebieden van de Okavango Delta en is gelegen op een eiland in de 30.000 hectare grote Kwedi concessie.

De Kwedi concessie ligt ten noorden van het Moremi Game Reserve. Duba Plains Camp is omgeven door uitgestrekte vlaktes en ligt in de schaduw van enorme Ebbe- en Mangobomen.

Duba Plains Camp beschikt over zes luxe safari tenten. Alle luxe ingerichte tenten beschikken over een en-suite badkamer met buiten douche en een klein prive-veranda met uitzicht op de eindeloze vlaktes. De gemeenschappelijke ruimte ligt op een verhoogd platform en biedt de gasten naast een eetzaal, een loungebar en een klein zwembad met een adembenemend uitzicht.

Als gast kunt u deelnemen aan game drives welke overdag maar ook in de avond gemaakt worden nadat de zon plaats heeft gemaakt voor een adembenemende sterrenhemel. Het gebied beschikt over een grote buffel populatie en het volgend daarvan is populair omdat er regelmatig een confrontatie met roofdieren (voornamelijk leeuwen) plaats vindt.

Ook is het mogelijk om begeleide wandelsafari’s, mokoro excursies en boottochten te maken. E.e.a. naar keuze van de Camp Manager van Duba Plains Camp vanwege de veiligheid en afhankelijk van het waterpeil.

Het wild observeren is bijzonder goed tijdens het droge seizoen en kan dramatische en spectaculaire ervaring veroorzaken. De uitgestrekte grasvlaktes worden onderbroken door diepe waterlopen. Daarmee wordt een perfecte plek gecreëerd voor de jacht. Dagelijks maken leeuwen jacht op de duizenden buffels en de confrontatie tussen beiden staat garant voor spannende game drives.

Let op: Alle activiteiten zijn onderhevig aan seizoensgebonden veranderingen en weersomstandigheden en dus afhankelijk van de reistijd. Wandelsafari’s en mokoro activiteiten kunnen worden hierdoor vooral tijdens het regenseizoen als gevolg van dichte vegetatie en beperkte zichtbaarheid worden beïnvloed. Sommige activiteiten moeten vooraf worden geboekt.

Boek uw verblijf bij Duba Plains Camp in de Okavango Delta bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin