Duma Tau Camp

Linyanti

Duma Tau Camp, Linyanti ****

Duma Tau Camp is een privé safari kamp en ligt in het westelijk deel van het 125.000 hectare grote Linyanti Wildlife Reserve. Het reservaat grenst aan het Chobe National Park.

Duma Tau ligt op houten platforms in de schaduw van grote Mangosteen bomen met een uitzicht op een lagune van de Linyanti rivier die populair is bij nijlpaarden en betekend in Setswana “het gebrul van de leeuw”.

De tien luxe safari tenten zijn gebouwd op een houten platform en hebben muren van een canvas tentdoek onder een rieten dak. Voor als gast is het mogelijk om vanuit de geborgenheid van uw eigen luxe tent getuige te zijn van de Afrikaanse geluiden van de bush.

Elke tent is uitgerust met een en-suite badkamer en een buiten douche. De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een eetkamer, een bar, een lounge, een klein zwembad en een gasten toilet met een fantastisch panoramisch uitzicht.

De Linyanti regio is door zijn diversiteit aan habitats een paradijs voor wilde dieren en ook voor grote aantallen olifanten die zich tijdens de droge wintermaanden vaak in de rivieren en lagunes bevinden. Langs de Savuti Channel en de Linyanti rivier worden dag en nacht game drives uitgevoerd in een open safari voertuig en ook is er de mogelijkheid voor begeleide wandelsafari’s, die erg populair zijn onder de gasten.

Er zijn in de omgeving een aantal “uitkijk platforms” welke u als gast de mogelijkheid bieden om dieren van heel dichtbij te observeren. Een van de meest populaire platforms van Duma Tau Camp ligt direct aan het begin van Savuti Channel waar tal van dieren en vogels kunnen worden gespot.

Wanneer de Linyanti rivier voldoende water heeft kunnen er ook water activiteiten worden aangeboden bij Duma Tau Camp.

Boek uw verblijf bij Duma Tau Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin