Elephant Valley Lodge

Chobe Forest Reserve

Elephant Valley Lodge ***

Elephant Valley Lodge ligt verscholen in de Lesoma vallei van de Chobe Forest Reserve. De Lesoma valley strekt zich uit tussen Botswana en Zimbabwe en ligt een paar kilometer van Kasane.

De lodge is omgeven door camelthorn bomen aan de rand van een permanent waterhole. De waterhole vormt het hele etmaal door aantrekkingskracht op dieren, waaronder kuddes olifanten, uit.

De lodge bestaat uit 20 Meru-stijl tenten met comfortabele meubels en en-suite badkamers. De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een restaurant, een bar, een mooi terras en een zwembad en veel groen voor ontspanning voor de gasten.

Er worden twee activiteiten per dag aangeboden. Deze activiteiten zijn game drives in Chobe National Park of in het reservaat en boottochten op de Chobe Rivier. Het aantal olifanten in het Chobe regio is indrukwekkend en de te observeren olifanten bij de waterpoel is een onvergetelijke ervaring voor de gasten die de lodge niet willen verlaten.

Naast de olifanten worden ook regelmatig grote kuddes buffels en leeuwen waargenomen. Uiteraard kan naast de grote dieren ook veel kleinere dieren worden waargenomen waaronder voornamelijk veel verschillende vogels.

Boek uw verblijf bij Elephant Valley Lodge bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin