Fig Tree Bush Camp, Zambia

Kafue National Park

Fig Tree Bush Camp, Kafue NP ***+

Fig Tree Bush Camp

Fig Tree Bush Camp ligt aan de oevers van de Shishamba-rivier op een game drive afstand van het zusterkamp, ​​Mukambi Safari Lodge. Het kamp ontleent haar naam aan de vijgenboom waarvan de takken als middelpunt boven de boma hangen.

De seizoensgebonden lagune waaraan het kamp ligt wordt gevormd door de Shishamba rivier en biedt bij lager water een uitgestrekt zandstrand om heerlijk te relaxen. Ook kunnen er romantische diners worden georganiseerd onder een Afrikaanse sterrenhemel en vergezeld van een kampvuur en de geluiden van de bush.

Fig Tree beschikt over vier luxe safaritenten welke op een drie meter hoog platvorm zijn geplaats om een ​​spectaculair uitzicht op de rivier/lagune te creëren. De Lagune is omgeven door open vlaktes, wat unieke kansen biedt om wilde dieren te spotten vanaf de veranda. De en-suite kamers bieden veel privacy.

Elke safaritent beschikt over een openlucht badkamer met warme douches en wastafels en flush toiletten. De tenten luchtig en ruim met grote bedden en klamboes. Op de privé veranda geniet u van de totale rust van de natuur. De stroomvoorziening in de tent bestaat uit een 3-pins (VK) stopcontact voor het opladen van elektrische apparaten.

De gemeenschappelijk ruimte omvatten een eetzaal en loungeruimte. Het centrale kampvuur zorgt voor een perfect sfeer onder de sterren.

Er is een infinity-zwembad met uitzicht op het water voorzien van ligstoelen en kikoyi-handdoeken. Op het strandje is een dubbele hangmat geplaatst voor ontspannende momenten op het lagunestrand.

De activiteiten Fig Tree Bush Camp bestaan uit game drives en wandelsafari’s.

U bereikt het camp via een transfervlucht op Chunga Airstrip om vervolgens via een één uur durende transfer game drive naar het kamp te rijden.

Boekt u Fig Tree in een reisschema met bijvoorbeeld Mukambi Safari lodge dan is de transfer ongeveer 1,5 uur. Voor een transfer over de weg vanuit Lusaka direct naar Fig tree moet u rekening houden met 3,5 uur naar Mukambi Safari lodge en 1,5 uur door Fig Tree.

Boek uw verblijf bij Fig Tree Bush Camp voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin