Footsteps Across the Delta

Okavango Delta

Footsteps Across the Delta, Okavango Delta ***

Footsteps Across The Delta ligt in de Shinde concessie in de Okavango Delta.

De Shinde concessie beschikt over een verscheidenheid aan habitats zoals: wetlands, grasvlaktes, palm eilanden en rivieren. Footsteps Across The Delta blijft trouw aan de originele Afrikaanse tentenkamp en is gespecialiseerd in begeleide wandelsafari’s. Dit zoals de naam doet vermoeden.

Het rustieke Footsteps Across The Delta bestaat uit 3 eenvoudige, maar comfortabele safari-tenten in Meru-stijl. Elk van de tenten van beschikt over een bush-douche en een bush-toilet. Verder beschikt de gemeenschappelijke ruimte over een overdekte eethoek en een kampvuurplaats waar in de avond de verhalen en indrukken van de afgelopen dag kunnen worden uitgewisseld.

Bovendien beschikt Footsteps Across The Delta over een klein uitkijkplatform en voor diegene die zich wil laten verwennen na een dag in de bush, is er een bushbad beschikbaar.

Zoals eerder aangegeven is de specialisatie het ondernemen in begeleide wandelingen in de Okavango DeltaOkavango Delta. De wandelingen worden begeleid die door gewapende gidsen en zijn bijzonder geschikt voor de gasten die eens iets anders willen dan een traditionele safari. De minimum leeftijd is 16 jaar.

De focus van de safari is het verkennen en ontdekken van de natuur te voet. Elke ochtend gaat u op zoek naar de verse sporen welke van de gebeurtenissen van afgelopen nacht zijn achtergebleven. Ook is het mogelijk om een mokoro (traditionele kano) excursie te doen of om te vissen of toch een game drive te maken. De wateractiviteiten zijn afhankelijk van de waterstand en op verzoek van u als gast.

Let op: Alle activiteiten zijn seizoensgebonden en aan veranderingen en weersomstandigheden onderhevig en dus mede afhankelijk van de reistijd. Begeleide wandelingen en de mokoro activiteit kunnen vooral in de regentijd worden beïnvloed als gevolg van dichte vegetatie en beperkte zichtbaarheid.

Boek uw verblijf bij Footsteps Across The Delta bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin