Garden Lodge

Chobe National Park 

Garden Lodge ***

Garden Lodge ligt in het noordelijk deel van Kasane in Botswana en op ongeveer 2 kilometer van Chobe National Park.

Chobe National Park is beroemd is om de kuddes olifanten en buffels. Garden Lodge ligt niet ver van de Kazungula grensovergang en de landenvierhoek tussen Botswana, Zambia, Zimbabwe en Namibië en slechts 70 kilometer van de beroemde Victoria Watervallen en biedt persoonlijke service door de eigenaar tevens manager.

Met een ligging aan de oevers van de Chobe rivier is de lodge rustig gelegen. De kleinschalige accommodatie bestaat uit acht kamers (vier tweepersoons kamers en vier familie kamers) met elk een badkamer en een eigen patio met uitzicht op de rivier.

De maaltijden worden geserveerd in de eetzaal waar u samen met de andere gasten dineert. Voor een drankje is er de beschikking over een gezellige bar.

De activiteiten, zoals game drives en boottochten in Chobe National Park, worden uitgevoerd door professionele gidsen.

Chobe is een vrij droog gebied en de wilde dieren zijn afhankelijk van de rivier. De activiteiten op en langs de Chobe rivier zijn daardoor spectaculair. Alle activiteiten zijn seizoensgebonden veranderingen en weersomstandigheden en dus afhankelijk van de reistijd. Het is raadzaam om een deel van de activiteiten op voorhand te boeken.

Boek uw verblijf bij Garden lodge bij Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin