Ghoha Hills Savuti Lodge

Savuti

Ghoha Hills Savuti Lodge, Savuti ****

Ghoha Hills Savuti Lodge ligt op Ghoha Hills in Savuti en biedt een fraai uitzicht op de enorme uitgestrektheid van het Savuti gebied in Chobe National Park.

Met de verhoogde ligging van Ghoha Hills Savuti Lodge beschikt u over een adembenemend uitzicht en de ligging trekt verschillende soorten dieren en vogels. De lodge is ontworpen om optimaal te profiteren van het uitzicht. Of het nu tijdens het diner of vanuit uw chalet is, u kijkt uit op een kleine natuurlijke pan wat een groot aantal vogels en wilde dieren aantrekt in deze vaak droge omgeving.

Elk van de elf rietengedekte tented chalets zijn en-suite. Twee van de elf chalets zijn familie chalets en allen hebben dus dat adembenemende uitzicht op de Afrikaanse vlaktes. Van dit uitzicht kunt u geheel privé vanaf uw eigen privé terras genieten. Zelfs vanuit uw bed kijkt u uit over de vlaktes.

De gemeenschappelijke ruimte is een rietgedekt gebouw met halfgesloten zijkanten met een ligging in de schaduw van grote bomen. Er is ook een salon, eetkamer, bibliotheek, bar, souvenirwinkel en een zwembad aanwezig.

De activiteiten die worden aangeboden zijn vogelen, sterren kijken, wandelsafari’s en game drives. De nabijgelegen pannen zijn exclusief voor de eigen gasten en bieden veel kans om dieren te zien in de nabijheid van de lodge.
Tijdens een volle dag game drive kunt u ook genieten van de volledige Savuti ervaring zoals Savuti Marsh en Savuti Channel.

Op 1 kilometer van de lodge ligt een hide. Vanuit de hide en in een oase van rust kunt u de gehele dag door genieten van de dieren die tevoorschijn komen.

Aanvullende informatie.
Ghoha Hills Savuti lodge is, op SKL Camp Savuti na, de meest prijsgunstige accommodatie in Savuti. Ten opzichte van het goedkopere SKL Savuti beschikt Ghoha Hills Savuti Lodge over kamers met veel meer comfort en ruimte. Ook de gemeenschappelijk ruimte is groter, biedt meer comfort en beschikt over een fraai uitzicht. De lodge ligt echter wel wat verder van Savuti Marsh en Savuti Channel. Het aantal dieren in de directe omgeving is daardoor misschien wel wat minder of zijn lastiger te spotten. De nabijgelegen waterhole heeft echter steeds meer aan aantrekkingskracht op dieren gewonnen.

Kiest u voor Ghoha Hills Savuti Lodge, dan geeft u de voorkeur voor meer comfort en een fraai uitzicht ten opzichte van SKL. Qua dieren is het mogelijk wat rustiger in de direct omgeving. Maar u deelt uw ervaring ook met veel minder andere mensen. Er worden natuurlijk ook game drives naar Savuti Marsh en langs Savuti Channel gemaakt. Maar alles is mogelijk. Zo hebben we ook hier ook de wilde honden gezien.

Boek uw verblijf bij Ghoha Hills Savuti Lodge bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin