Goliath Safaris Tented Camp

Mana Pools

Goliath Safaris Tented Camp, Mana Pools ****

Goliath Safaris Tented Camp wordt door de eigenaar, Stretch Ferreira, gerund. Stretch Ferreira is een legende in Mana Pools en ver daarbuiten.

Stretch Ferreira werkt al meer dan 25 jaar in Mana Pools en was daarmee een van de pioniers van de kanoroutes en luxe tented safari’s in het gebied. Noem je Goliath Safaris Tented Camp, dan bedoel je eigenlijk Stretch Ferreira, de man die bijna zo niet elke bull elephant in Mana Pools kent en weet hoe ze tijdens wandelsafari’s tot op zeer korte afstand te benaderen.

Stretch Ferreira en zijn tented camp liggen aan de oevers van de Zambezi rivier in het hart van het Mana Pools National Park en daarmee op een World Heritage Site en een van de laatste echte wildernis gebieden op het continent. Vanaf hier voert hij wandelsafari’s, game drives en korte kanotochten uit.

Stretch kent werkelijk Mana Pools als geen ander en wereldwijd staat hij bekend om zijn nauwe relatie en interactie met individuele dieren binnen het park. Wij zijn van mening dat Stretch het beste is wat je kunt krijgen langs de oevers van Mana Pools. Een zeer persoonlijke en avontuurlijke safari staat u te wachten.

Het luxe tented camp ligt op slechts enkele meters van de rivier. Elk luxe Oost-Afrikaanse tent heeft twee eenpersoonsbedden met teakhouten meubels, kledingkast en een kaptafel.
De en-suite faciliteiten bestaan uit flush toiletten, warme douches en een wastafel.

De openbare ruimtes bestaan ​​uit een overdekte lounge en bar, een open-air eethoek en een kampvuur zitten. Alle maaltijden, drankjes en activiteiten zijn inbegrepen.

Er zijn geen vaste routines in het kamp en elke dag wordt gepland op basis van de wensen van de gasten, meestal beginnend met een vroege ochtend wandeling met halverwege snacks en een pauze langs de rivier. Daarna keert u terug naar het kamp voor een late ochtend maar volledig Engels ontbijt/brunch gevolgd door een siësta.

In de middag gaat u weer op game drive, kanotocht of een andere wandel-safari. Welke activiteit u ook kiest, een drankje bij zonsondergang aan de rand van rivier is de perfecte manier om de avontuurlijke dag af te sluiten. Eenmaal terug in het kamp kunt u een heerlijke warme douche nemen.

Maar ook hele dagen er op uit trekken, inclusief picknick lunch, behoort tot de mogelijkheden. Het diner is een drie-gangen maaltijd geserveerd met wijn. Na het diner sluit u de dag af om het kampvuur.

Boek uw verblijf bij Goliath Safaris Tented Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin