Gomoti Plains Camp

Okavango Delta

Gomoti Plains Camp, Okavango Delta *****

Gomoti Plains Camp van Machaba Safaris ligt in een privéconcessie aan de rand van het Gomoti-riviersysteem en grenzend aan Moremi Game Reserve.

Gomoti Plains Camp bestaat uit tien ruime safari-tenten. Twee van de safari-tenten zijn familietenten. De safari-tenten staan op een eigen deck met veranda met uitzicht op de seizoensgebonden Gomoti rivier.
De badkamers hebben een en-suite voorzieningen zoals een eigen badkamer met binnen- en buitendouche, dubbele wastafel en toilet. Hoewel de safari-tenten over beperkte elektriciteit beschikken, is er wel verlichting en is er de gelegenheid tot het opladen van camera’s.

De gemeenschappelijke ruimte heeft open zijkanten en bestaat uit een lounge en eetkamer in een klassieke en comfortabele stijl. Ook is er de mogelijkheid om van het diner te genieten onder een prachtige sterrenhemel. Het uitnodigende witte zand leidt u van de hoofdtent naar het kampvuur met uitzicht op de Gomoti rivier.

Vanuit Gomoti Plains Camp is het mogelijk om zowel in de privé-concessie als in Moremi Game Reserve de game drives uit te voeren. De privé-concessie staat bekend om zijn grote concentraties aan dieren.

De activiteiten bij Gomoti Plains Camp bestaan uit game drives (dag en nacht), wandelsafari’s onder begeleiding van een gewapende professionele gids en mokoro excursies. De middag game drive gaat in de regel over in een zogenaamde night-gamedrive en biedt een kans om ook de (kleinere) nachtdieren te zien welke met een spotlight gevonden worden.

De wandelsafari’s worden over het algemeen in de vroege ochtend uitgevoerd en zijn vanwege de veiligheid afhankelijk van het weer en de lokale omstandigheden. Ook de mokoro excursies zijn afhankelijk van het waterniveau van de Delta en vinden in de ochtend plaats. Het is echter ook mogelijk om langere dagtochten te maken.

Boek uw verblijf bij Gomoti Plains Camp in de Okavango Delta bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin