Gorges Lodge

Victoria Falls

Gorges lodge, Victoria Falls ***

Gorges Lodge is een kleine accommodatie gelegen op een natuurlijke rots met uitzicht op de Batoka Gorge waar de Zambezi stroomafwaarts een weg zoekt na een val van 111 meter bij de verderop gelegen Victoria watervallen.

De uitzichten zijn adembenemend! Gorges Lodge is een kleine lodge met een ligging in een prachtige natuurlijke omgeving en biedt een persoonlijke service en is gepositioneerd boven op de helling van de Zambezi River Gorge een paar kilometer stroomafwaarts van Victoria Falls.

De directe omgeving bestaat uit ongerepte oeverbegroeiing wat het leefgebied is voor talrijke soorten wilde dieren en vogels. De Zwarte Adelaar en de zeldzame Taita Falcon worden hier ook gespot.

De accommodatie biedt aan maximaal 20 gasten onderdak. De 10 van steen en baksteen rietgedekte en-suite chalets liggen allen aan de rand van de kloof en zijn voorzien van een veranda met uitzicht op de rivier.

Verder is er de beschikking over 8 tweepersoons kamers en 2 tweepersoons chalets. Vier van de chalets bestaan uit twee verdiepingen met een slaapkamer boven en een bad- en kleedkamer op de onderste verdieping.

Gasten kunnen genieten van cruises tijdens zonsopkomst of zonsondergang. Ook is het mogelijk om een ontmoeting te hebben met ambachtslieden en kunstenaars uit het nabij gelegen lokale dorp.

Boek uw verblijf bij Gorges lodge bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin