Gunns Camp

Okavango Delta

Gunns Camp, Okavango Delta ***

Gunns Camp ligt op de grens van het Moremi Game Reserve met uitzicht op de legendarische Chiefs Island.

Gunns Camp is een van de laatste klassieke luxe safari kampen en is omgeven door groene palmen en Afrikaanse Ebony bomen en biedt een exclusief comfort in een natuurlijke omgeving.

De accommodatie bestaat uit 6 luxe Meru tenten die ieder beschikken over en-suite badkamers met vrijstaande baden en buiten douches en is gebouwd op houten platformen die neerkijken op de vlaktes van de Okavango Delta.

Gunns Camp is de perfecte keuze voor honeymooners of gasten die liever een meer intieme safari sfeer willen beleven. Alle zes tenten zijn op het dicht begroeide eiland op voldoende afstand van elkaar gebouwd. Daarmee wordt absoluteprivacy gegarandeerd.

Het interieur is een mix van zorgvuldig geselecteerde massief houten traditionele Afrikaanse meubels. Elke tent beschikt over een lounge en een eigen veranda. De tenten zijn verbonden met de gemeenschappelijke ruimte van de lodge via houten loopbruggen die ‘s-nachts met lampen worden verlicht.

De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een twee verdiepingen tellende bar, een lounge en eetkamer, een boma (met kampvuur) en een zwembad.

De Okavango Delta is een oase in een uitgestrekte woestijn die een groot deel van zuidelijk Afrika omvat. De slingerende waterwegen zijn de habitat voor een aantal van de meest opmerkelijke wilde dieren in Afrika.

De aangeboden activiteiten zijn onder andere excursies met de boot en mokoro- (traditionele kano) en wandelsafari’s die het mogelijk maken de unieke schoonheid van de Okavango Delta te ervaren.

Boek uw verblijf bij Gunns Camp bij Going Africa.

 

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin