Gweta Lodge

Makgadikgadi gebied

Gweta Lodge, Makgadikgadi **

Gweta Lodge is een oase in het midden van een dorp aan de rand van de Makgadikgadi Pans en ligt ideaal om de Makgadikgadi Pans te bezoeken met een breed scala aan activiteiten.

De excursie mogelijkheden bestaan uit met name game drives en een zeer avontuurlijke overnachting op de zoutvlaktes.

Gweta Lodge beschikt over een verscheidenheid van accommodaties. Zo variëren de accommodaties van familie kamers, die slaapplaats bied voor vier, een- en tweepersoonskamers en rondavels. Alle accommodaties zijn voorzien van plafond ventilatoren, muskietennetten en een eigen douche.

Voor het meer krappe budget, zijn er ook safari tenten met gedeelde badkamers. Maakt u een kampeer self drive, dan is er ook de mogelijkheid om te kamperen. U maakt dan gebruik van de gemeenschappelijke toilet- en doucheruimtes.

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een bar, lounge, zwembad, open rondavels, een restaurant en een boma met open haard.

Tijdens uw verblijf vormen de zoutpannen een bijzondere aantrekkingskracht. Vooral in het droge seizoen laten de droogte en het zoutgehalte van de pannen een beeld zien van een maanlandschap welke verstoken is van leven. Ondanks dit, komen er het hele jaar door vogels, hyena’s en kleine dieren naar de zoutpannen.

Tijdens het regenseizoen kunt u veel zebra’s, die migreren, op de Makgadikgadi Pans zien. Gweta Lodge biedt u in het droge seizoen de kans om een nacht door te brengen op de zoutpannen. U slaapt dan comfortabel onder de sterrenhemel. “An adventure not to be missed.”

De ligging in een klein dorp maakt het mogelijk eenvoudig culturele wandelingen en excursies te maken.

Boek uw verblijf bij Gweta Lodge bij Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin