Hwange Bush Camp

Hwange NP 

Hwange Bush Camp ***+

Hwange Bush Camp is een fantastische gelegenheid om meer te ontdekken van Hwange NP.

Hwange Bush Camp is een luxe semi mobile tented camp in Hwange National Park.  Vanuit Victoria Falls wordt u met de auto (of op verzoek met een klein vliegtuig) naar Sinamatella area in het noorden van Hwange National Park gebracht. Hier wordt u begroet door de gids, die u via een game drive verder Hwange in rijdt en naar uw mobile tented Camp voor de komende dagen.

Het luxe mobile tented camp ligt diep in het park en is special voor u opgezet op een speciale plek midden in de bush en met de dieren in u directe omgeving. Bij aankomst in het kamp en een korte (veiligheids)introductie, maakt u nog een korte game drive in de namiddag wanneer de tijd het toelaat. Mogelijk heeft u op de weg het park in al zoveel bijzonders gezien dat deze tijd er niet meer is.

In dit fraaie bush camp kunt u heerlijk ontspannen bij het kampvuur en kunt u de eerste indrukken van de wildernis al tot u door laten dringen. Om het kampvuur en met drankjes en snacks voorzien worden de ervaringen van de dag besproken en plannen gemaakt voor de volgende ochtend terwijl de chef-kok en zijn medewerkers een driegangen menu bereiden. Zo wordt u dagelijks betrokken bij hetgeen u gezien heeft en waar u de volgende dag naar op zoek zou willen gaan. Het programma is dan ook erg flexibel in te vullen.

Het Sinamatella gebied van het park is een ideaal gebied voor spannende game drives en wandelsafari’s. Een dag op safari begint vroeg in de ochtend en na een licht ontbijt begint de gamedrive of gaat u te voet op zoek naar de wilde dieren. E.e.a. kan afhankelijk zijn van de geluiden die u en natuurlijk de gidsen tijdens de nacht of in de vroege ochtend hebben gehoord.

De wandelingen zijn in het bijzonder spannend wanneer u sporen volgt en kunt genieten van een kudde olifanten die u te voet heeft benaderend. Een ervaring die u niet snel zult vergeten en welke onder begeleiding van een gewapende gids gemaakt worden.

Sinamatella staat ook bekend om de met uitsterven bedreigde zwarte neushoorns. Wie wil deze dieren niet te voet volgen? Andere dieren die hier leven zijn onder andere: leeuwen, buffels, luipaarden, cheeta, waterbokken, giraffen, kudu, sable antilopen en wrattenzwijnen.

Uw verblijf in Hwange National Park zal op deze manier een onuitwisbare indruk bij u achterlaten. De laatste dag begint in de regel met een korte activiteit waarna de gids u weer naar het vertrekpunt brengt buiten Hwange NP voor u transfer terug naar Victoria Falls of voor uw verdere reis.

Boek uw verblijf in het luxe mobile tented camp in Hwange voordelig bij Going Africa Safaris.

Het is ook mogelijk om op een de-luxe manier gebruikt te maken van deze vorm van kamperen. De tenten zijn dan kleiner maar verder blijft het avontuurlijke karakter en de goede begeleiding hetzelfde.

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin