Ikoma Bush Camp 

Serengeti 

Ikoma Bush Camp, Serengeti ***

Ikoma Bush Camp is een permanent tentenkamp. Ikoma Bush Camp ligt ten westen van de Serengeti op ongeveer 3 kilometer van de gate van de Serengeti. De naam Ikoma komt van het gelijkgenaamde dorpje.

Vanuit Ikoma Bush Camp maakt u game drives in het westelijk deel en centraal Serengeti. Omdat de Serengeti geen hekken heeft is het goed mogelijk dat u hier ook wilde dieren in het camp krijgt. Ikoma Bush Camp heeft door de ligging net buiten het park niet de restricties van een nationaal park. Zo is het mogelijk om hier wandelsafari’s te maken en night game drives te maken.

De semi luxe tenten van Ikoma Bush Camp zijn eenvoudig ingericht en hebben en-suite faciliteiten en een privé veranda. Het eten vind plaats in buffet vorm in het centraal gelegen restaurant (tevens bar). Voor het restaurant bieden de safari stoelen om het kampvuur een fijne plaats om van de omgeving te genieten en om in gedachten terug te keren naar de belevenissen in de bush.

Onze lokale partner en Going Africa Safaris zijn op dit moment niet tevreden over de kwaliteit van het onderhoud van deze en meerdere accommodaties van de Moivaro lodges. Momenteel bieden we de Moivaro accommodaties dan ook niet aan.

Met speciale dank aan TSC voor het beschikbaar stellen.

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Sluit Menu
Waarom wi

Kan ik u helpen?

Waarom wi
Paul Janssen

Kan ik u helpen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Bel me terug
Stel een vraag