Ila Safari Lodge

Kafue National Park

Ila Safari Lodge, Kafue NP ****

Ila Safari Lodge beschikt over een prachtig uitzicht over de Kafue River met aan de overkant van de rivier Kafue National Park.

Ila ligt daarmee op een idyllische locatie aan de oever van de Kafue River bij het centrale deel van het grootste nationale park van Zambia.

Door de ligging is De lodge gemakkelijk te bereiken en kan tevens als springplank dienen voor het bereiken van enkele van de meer geïsoleerde gebieden en lodges in Kafue National Park.

Ila is met een opening in 2016 nog een jonge lodge met een sterke focus op duurzaamheid. Een  geruisloze elektrische Landcruiser voor de game drives en een solar aangestuurde safariboot zijn hier voorbeelden van.

De lodge beschikt over een moderne uitstraling. De luxe tenten hebben allen een privé veranda met zicht over de Kafue rivier. De buitendouches maken het plaatje compleet, zeker als de nijlpaarden en olifanten vanuit de rivier passeren.

Elk van de acht verhoogde luxe tenten beschikken over een privé terras met uitzicht op de rivier en zijn opgebouwd uit frames die zijn gemaakt van lokaal geproduceerd hout. De interieurs zijn gedecoreerd in een moderne, Afrikaans-chique stijl. Alle tenten beschikken over een eigen badkamer met buitendouches of baden.

De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een open, rieten boma gelegen aan de rand van de rivier. Tevens is er een lounge met veel zitplaatsen, een openluchtrestaurant, een vuurplaats en een indrukwekkend overloopzwembad met uitzicht over de Kafue River.

De activiteiten die bij Ila Safari Lodge worden aangeboden zijn onder andere wandelsafari’s, game drives, bootsafari’s en vissen.

Boek uw verblijf bij Ila Safari Lodge voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin