Ilala Lodge, Zimbabwe

Victoria Falls

Ilala Lodge, Victoria Falls ***+

Ilala Lodge ligt dicht bij de Victoria watervallen in Zimbabwe en bij het stadscentrum en grenst aan de voorzijde aan het Nationale Park.

Toch worden bij de lodge vaak wilde dieren gezien die grazen op grasvelden van de lodge.

Ilala lodge beschikt over 32 kamers en biedt daarmee een fijne en intieme sfeer. Alle kamers van beschikken over een en-suite badkamer met een aparte douche, air-conditioning, overhead ventilator en satelliet-tv.

De kamers zijn ruim en ingericht met teakhouten meubels en patio deuren die leiden naar ofwel een open grasveld of een balkon waarvandaan u een fraai uitzicht heeft op de Victoria watervallen.

Het restaurant van Ilala lodge beschikt over een à la carte restaurant voor uw ontbijt, lunch en diner en biedt een uitgebreide wijnkaart en mogelijkheid aan cocktails. U kunt dineren onder de Afrikaanse sterrenhemel en te midden van het geluid van de machtige Victoria watervallen. Ingrediënten voor een zeer romantische avond.

De omgeving van de Victoria watervallen is uitgegroeid tot een van de belangrijkste badplaatsen van Afrika met een combinatie aan avontuur en een diversiteit aan activiteiten. Enkele van de meest populaire excursies zijn het verkennen van de plaatselijke curio markt, een helikopter vlucht boven de Victoria watervallen, begeleide wandelsafari’s en game drives zijn aantrekkelijke activiteiten die bij de lodge zijn te boeken zijn.

De game drives vinden plaats in 4×4-safari voertuigen en biedt gasten de kans om groot wild te zien en te genieten van een buffet maaltijd aan de oevers van de machtige Zambezi Rivier.

Andere activiteiten zijn onder andere raften in de rivier en en paardrijden door gebieden met een hoge concentratie van wildlife en in een prachtige natuur. Excursies naar Chobe (Botswana) en Hwange National Park zijn ook mogelijk.

Boek uw verblijf bij Ilala Lodge bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin